Οι εφαρμογές μας που μπορείτε να δοκιμάσετε

Crypto Greece - Τα πάντα για τα Κρυπτονομίσματα

 Ότι ακριβώς χρειάζεται κάποιος/α για να βρει πληροφορίες για τα κρυπτονομίσματα. αναλυτικά μέσα στην εφαρμογή υπάρχουν διαθέσιμα τα πιο γνωστά Exchange, wallets, τεχνική ανάλυση επιλεγμένων κρυπτονομισμάτων, Βασικές αρχές των κρυπτονομισμάτων και διαφορα άλλα που θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε αυτήν την νέα δυνατότητα που αναπτύσσετε τα τελευταία χρόνια.

 

Crypto Map - Ένας αναλυτικός οδηγός αγοράς προιοντων και υπηρεσιών 

Ένας αναλυτικός οδηγός αγοράς, που πληρώνεται με κρυπτονομίσματα για τα προϊόντα τους και για τις υπηρεσίες τους.

Μέσα στην εφαρμογή θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για κάθε επιχείρηση με αναλυτική και δυναμική προβολή, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα στο πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κρυπτονομίσματα σας.

Εαν εχετε επιχειρηση και δέχεστε πληρωμή με κρυπτονομίσματα μπορειτε να βρειτε την αντιστοιχη φόρμα μεσα στην εφαρμογή και να προσθεσετε την επιχείρηση σας μέσα στην εφαρμογή.

 


Greek Mavic Club

Το DJI Greek Mavic Fan Club γεννήθηκε στο Facebook στις 27 Ιανουαρίου του 2018 από μερικούς φίλους με κοινή αγάπη το χόμπι των τετρακόπτερων
και περισσότερο για το DJI Maνic αλλά και την ανάγκη ενός χώρου·με ελευθερία λόγου,έκφρασης , κατάθεσης εμπειριών και περισσότερο διαμοιρασμό της γνώσης.

Dronexprts

H Drone experts IKE είναι ένα  πιστοποιημένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και την EASA Κέντρο Εκπαίδευσης ΣμηΕΑ. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην Πολιτική Αεροπορία σε συνδιασμό με την αγάπη καθώς και η αφοσίωση γι’ αυτό που κάνουμε, η πιστοποιημένη γνώση όπως και η συμμετοχή μας σε διάφορα κατασκευαστικά προγράμματα στα Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών «ΣμηΕΑ», εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών μας στην Ερασιτεχνική αλλά και στην Επαγγελματική εκπαίδευση.

Yves Rocher - Ο δημιουργός της φυτικής κοσμετολογίας

Με αυτή την εφαρμογή, θα έχετε τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας  ώστε να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, σχετικά με την εταιρία Yves Rocher, με το προϊόν, τη σωστή χρήση του και εφαρμογή του προϊόντος.

Θα μπορείτε να ενημερωθείτε ακόμη και για το ποιο προϊόν είναι το καταλληλότερο για εσάς, βάση του τύπου δέρματος σας, τις ανάγκες του ή να σας προτείνω το πιο αποτελεσματικό μακιγιάζ για τον δικό σας τύπο ή να δώσω πληροφορίες για οτιδήποτε άλλο σας προβληματίζει, ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα με τα φυτικά προϊόντα Yves Rocher ακόμα και για το σώμα σας, όπως μαλλιά, χέρια, πόδια, νύχια κλπ.

Coronavirus : Όλες οι πληροφορίες και οδηγίες για τον ΚοροναΪο.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε για την ενημέρωση όλων σχετικά με τον Κοροναϊο που πλήττει όλο τον κόσμο, μέσα στην εφαρμογή θα βρείτε οδηγίες προστασίας, παγκόσμιο χάρτη για τα κρούσματα καθώς και ενημέρωση για την μετακίνηση των πολιτών που ισχύει στην Ελλάδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ

HNC COIN  -  Το πρώτο Ελληνικό κρυπτονόμισμα

Βασισμένο σε μια επαναστατική τεχνολογία blockchain που επιτρέπει στο HNC να μεταφέρεται με ασφάλεια σε οποιονδήποτε χρήστη παγκοσμίως μέσα σε 1 δευτερόλεπτο.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ψηφιακά νομίσματα, το HNC έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα νόμισμα διπλής χρήσης. Να υπάρχει δηλαδή ως μέσο πληρωμής αφενός αλλά και να θεωρείται ως μια καινοτόμα επενδυτική λύση από την άλλη. Επίσης, το HNC παρέχει ένα πλήρες οικοσύστημα πληρωμώνκαι ενσωματώνει τη χρήση του μέσα σε αυτό.

 

Δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος γύρω από το HNC.

 

1. Ένα μέσο συναλλαγών και πληρωμών που ταυτόχρονα δίνει στον χρήστη οφέλη, μέσα σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κομμάτι των οικονομικών και επενδυτικών του δραστηριοτήτων.

2. Μία πλήρως ρυθμισμένη & αδειοδοτούμενη νομική οντότητα στην Εσθονία συστήνεται υπό την Εσθονική Οικονομική Αρχή. Αυτή η Εσθονική νομική οντότητα θα είναι και η υπεύθυνη για την λειτουργία του Ανταλλακτηρίου του HNC Revolution καθώς και των Mastenodes.

3. Συμφωνία με έναν παγκόσμιο ηγέτη – εταιρεία στην θεματοφυλακή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που ανοίγει το δρόμο για επενδύσεις από θεσμικά χαρτοφυλάκια που αναμένεται να αυξηθούν ταχύτατα.

 

 

HNC  Revolution  Exchange

Although cryptocurrency world seems a bit complex and cryptocurrency trading even more complex, our trading platform was developed and designed in order to be as friendly use as it can be and help tier traders to execute treir trades.

1.  Real time analysis of the whole order book and of all trasactions.

2. Crypto Wallet Coins are safely stored in Global Market Leader Digital Asset Custodian.

3. Analysis of all listed trading pairs on your crypto exchange.

4. Analysis of growth of organic liquidity of crypto exchange.